O nama

Live Consulting, obrt za poslovno savjetovanje i ostale usluge je osnovan s ciljem pružanja kvalitetne i cjelovite podrške u području EU fondova. Pomažemo Vam razviti projektnu ideju, pronaći programe za financiranje Vaših projekata, izraditi projektnu dokumentaciju te Vas pratiti tijekom ocjenjivanja i provedbe projekta. Pružamo Vam uslugu izrade investicijskih studija i poslovnih planova i održavamo edukacije po Vašoj mjeri i potrebama.

Volimo ono što radimo i što naš rad između ostalog ima i društvenu korisnost. Uživamo u procesu razvoja projektne ideje i veselimo se njegovoj uspješnoj realizaciji. Svaki projekt je jedinstven i priča za sebe zbog čega u svom radu i njegujemo individualan pristup i fleksibilnost od same pripreme do implementacije.

Također, vrlo rado izdvojimo vrijeme za neobvezujući razgovor o projektnoj ideji i prilikama koje se nude za financiranje iz različitih izvora. Bitno nam je da imate povjerenja u nas i naš rad, a ono se izgrađuje. Stoga nas kontaktirajte, pitajte za savjet, tražite reference.