Može li se moj projekt financirati iz EU fondova?

U pogledu korištenja EU fondova koji su nam na raspolaganju već dugi niz godina prepoznajem tek dvije glavne skupine, oni koji koriste EU fondove i oni koji ne koriste.  

Većina onih koji ne koriste EU fondove imaju niz razloga zašto to nije za njih, a većinom se svodi na to da jednostavno nisu upućeni što se sve može financirati ili misle da se njihova ideja/projekt ne može financirati iz EU fondova. Jedna od averzija prema EU fondovima je i stajalište da je to sve komplicirano gdje pojmovi poput projekt, natječajna dokumentacija, EU poziv zvuče apstraktno i ne shvatljivo. A ono što ne shvaćamo, odbijamo od sebe, i često se ne upuštamo u nepoznato.

Ukoliko se pronalazite u ovim rečenicama slobodno se javite kako bi razriješili vaše nedoumice i odgovorili na sva pitanja i prilike vezane uz EU fondove i vašu prihvatljivost na iste bez ikakvih obveza.

Vrlo je moguće da se u nizu svih mogućnosti koje pružaju EU fondovi može financirati i vaša projektna ideja. Zašto ne biste iskoristili sredstva koja su vam na raspolaganju kako bi brže i efikasnije unaprijedili svoje poslovanje?